+31 (0)182 - 633 433
Categorieën
  Categorieën
Gratis levering vanaf € 250,- excl. b.t.w. in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden)

Print

 

Ruilen of retourneren.

Uw verplichtingen tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag gebruiken en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Als u niet zorgvuldig met het product omgaat, zoals uiteengezet in lid 1 bij de voorwaarden, en het product is hierdoor beschadigd, dan bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

U bent niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product, als wij u voor of bij het sluiten van de koopovereenkomst niet alle wettelijk verplichte informatie over het Herroepingsrecht hebben verstrekt.

 

Uitoefening van het Herroepingsrecht door u en kosten daarvan

Als u gebruik maakt van uw wettelijke Herroepingsrecht, meldt u dit binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op een andere ondubbelzinnige wijze aan ons.

U stuurt het product terug, of geeft het product af aan (een gemachtigde van) ons, binnen 14 dagen na de herroeping.

U stuurt het product terug met alle geleverde toebehoren, zoveel mogelijk in originele staat, verpakking en volgens de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het Herroepingsrecht ligt bij u.

U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product, 
behalve als wij hebben gemeld dat wij deze kosten zelf dragen.